23ο Φεστιβάλ Ομάδων Δράσης

Το Θέατρο των Αλλαγών διοργανώνει το 23ο Φεστιβάλ Ομάδων Δράσης στην έδρα του, 3ης Σεπτεμβρίου 19α

 

28 – 29 Μαρτίου 2026
Σαρλ Μποντλέρ ''Η μελαγχολία του Παρισιού''

8 ομάδες, 64 ηθοποιοί, 8 σκηνοθέτες, 8 οδηγοί σκηνής, παίρνουν μέρος στην μεγάλη γιορτή του θεάτρου που διοργανώνει το Θέατρο των Αλλαγών με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου (27 Μαρτίου).

Το φετινό Φεστιβάλ είναι θεματικό. Η κάθε ομάδα έλαβε με κλήρωση ένα ποίημα του Μποντλέρ από τη συλλογή ''Η μελαγχολία του Παρισιού'' από το οποίο εμπνεύστηκε για να φτιάξει την παράστασή της.
Η κάθε παράσταση διαρκεί 30 λεπτά (+- 5 λεπτά)

Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Τα βραβεία είναι:
Καλύτερης ομάδας, καλύτερου ηθοποιού, καλύτερου σκηνοθέτη, καλύτερου οδηγού σκηνής. Η καλύτερη παράσταση παίζεται ξανά στο Θέατρο των Αλλαγών. Εάν η παράσταση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον θα αναζητηθεί χώρος εκτός ΘτΑ για να παιχτεί για ένα διάστημα.

poster back media 1000Ο/Η καλύτερος/η σκηνοθέτης, Ο/Η καλύτερος/η ηθοποιός, Ο/Η καλύτερος/η οδηγός σκηνής κερδίζουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό. Το ΘτΑ καλύπτει όλα τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής, διαμονής και per diem.
Οι νικητές μας έχουν ταξιδέψει μέχρι στιγμής: στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, στην Ρώμη, στο Μιλάνο, στο Μπιλμπάο, στην Βαρκελώνη, στο Βουκουρέστι, στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες κ.α.

Η επιτροπή που κρίνει τις ομάδες αποτελείται εξ ολοκλήρου από μέλη του ACToC.

Θέατρο των Αλλαγών/Theater of Changes
3ης Σεπτεμβρίου 19α 104 32 Αθήνα/19a Tritis Septemvriou st., 104 32 Athens GR
τηλ. 210 5246833, 210 5248251/tel. +30 210 5246833, +30 210 5248251
http://www.toc.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.