Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΦεστιβάλTribute to Athens Digital Arts Festival 2019

Tribute to Athens Digital Arts Festival 2019

ADAF-900Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή ψηφιακής τέχνης, γιορτάζει τα 15 χρόνια σταθερής παρουσίας με ένα μεγάλο tribute event στις 10 και 11 Μαΐου, ανοίγοντας για πρώτη φορά στο κοινό το πρώην πολυκατάστημα FOKAS, στην οδό Σταδίου 41.

Αναδεικνύοντας το DNA του, παρουσιάζει στο κοινό ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα με εντυπωσιακές διαδραστικές εγκαταστάσεις, κορυφαία έργα Video Art & Animation, εκρηκτικά DJ Sets καθώς και διαδραστικά booths για κοινό, καλλιτέχνες και εθελοντές του Φεστιβάλ, όπου δεν θα μπορούσαν, να μην έχουν ενεργό ρόλο σε αυτή την γιορτή καθώς αποτελούν το νουκλεϊκό οξύ του γενετικού του κώδικα. Ένας φόρος τιμής σε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, συνεργάτες, φορείς και εθελοντές που επί 15 χρόνια στηρίζουν αμείωτα τον θεσμό.

Το διήμερο αυτό θα περιέχει κάποια από τα πιο εντυπωσιακά έργα από δημιουργούς που συμμετείχαν σε όλη την ιστορία του Φεστιβάλ, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους του είναι η προώθηση των καλλιτεχνών και η ανάπτυξη της Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας στην Ελλάδα. Το αφιέρωμα θα πλαισιώνουν live sets από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, σε σούπερ γιορτινή διάθεση.

Ο Μάιος, ο μήνας κατατεθέν του Φεστιβάλ, η κοιτίδα που το ανέθρεψε, αποτελεί τον τέλειο χρόνο για αυτή την retrospective δράση που είναι αφιερωμένη στην ιστορία του. Επιστρέφοντας στις ρίζες του, το ADAF ενεργοποιεί αυτή την φορά το πρώην πολυκατάστημα FOKAS στην οδό Σταδίου 41, στην απόλυτη καρδιά της πόλης, με μια μεγάλη γιορτή για τον σύγχρονο πολιτισμό στην Αθήνα.

Συμμετέχοντες και φίλοι του Φεστιβάλ, είστε όλοι επίτιμοι προσκεκλημένοι. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 15 χρόνια ψηφιακής τέχνης στην Αθήνα!

Ευχαριστούμε θερμά το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών και τον Διοικητή του Νίκο Μπρίκη, καθώς και το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ανάκτηση των Ακινήτων του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας – Αξιοποίηση με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης», για την παραχώρηση του ακινήτου επί της οδού Σταδίου 41, που φιλοξενεί το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας.
Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης μας.

Συνδιοργάνωση: OΠΑΝΔΑ

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Εταιρική Διαχείριση
Multitrab Productions
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία
Mobile +30 69 77 45 59 60
Telephone +30 210 32 30 005
Fax +30 210 32 30 009
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website www.adaf.gr

Η Multitrab Productions έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, WORKSHOPS, ΗΜΕΡΙΔΩΝ & FESTIVAL με αριθμό πιστοποιητικού ΣΔΠ 4310/15.

Το Athens Digital Arts Festival, μοναδικό σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, πρόσφατα βραβεύθηκε από τον διεθνή οργανισμό EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), ανάμεσα στα 26 βραβευθέντα (Laureates) εκ των 715 συνολικά διεθνών συμμετοχών. To ΕFFE αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό απονομής βραβείων και καθορίζει τους δείκτες αναγνωρισιμότητας για τα διεθνή αλλά ιδίως για τα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ.

Το βραβείο GOLD στην ενότητα Event of the Year | Πολιτιστική Εκδήλωση, ενώ το έτος 2017 απονεμήθηκε στο ADAF το βραβείο SILVER στην ενότητα Thematical Events | Πολιτιστική Εκδήλωση και με το βραβείο GOLD στην ενότητα Best in Marketing & Communication | Event Marketing.

Το 2018 τιμήθηκε στα Tourism Awards με το βραβείο GOLD για τον Πολιτιστικό Τουρισμό.

Το Athens Digital Arts Festival εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018. «Η κληρονομιά μας: Το παρελθόν συναντά το μέλλον» | #EuropeForCulture

Telephone +30 210 32 30 005
Fax +30 210 32 30 009
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website www.adaf.gr
Main Office
7 Flemigk Str., 143 42, Nea Filadelfia
Athens, Greece

Branch Office
18 Miltiadou Str., 105 60, Monastiraki Athens, Greece

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Δημοσκόπηση

Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών;

 
Σάββατο, 24 Αυγ. 2019 - 18:41:14
 

Newsletter

ΑρχικήΦεστιβάλTribute to Athens Digital Arts Festival 2019 Top of Page