Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΕκθέσειςΚατασκευές

Κατασκευές

Δώδεκα ώρες

12ores-900Ο Νίκος Αρβανίτης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση «Δώδεκα ώρες» στην a.antonopoulou.art, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ώρα 19:00 – 22:00.

Διαβάστε περισσότερα: Δώδεκα ώρες

Wedo – Giving - Project

PAZZLE2-900Η οµάδα WEDO δημιουργεί το συλλογικό εικαστικό έργο-εγκατάσταση GIVING, βασισμένο σε μια ιδέα των Παναγιώτη Σιάγκρη και Αθανάσιου Μπάθα, σε οργάνωση και επιµέλεια Μάιρας Στέφου, στο οποίο συμμετέχουν 217 καλλιτέχνες, φοιτητές της ΑΣΚΤ και μέλη του Διδακτικού Προσωπικού της ΑΣΚΤ.

Διαβάστε περισσότερα: Wedo – Giving - Project

PASS age

VITRINaCapture-900Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 20.00 εγκαινιάζεται στην Παρόδιο Στοά της Αιόλου – Κολοκοτρώνη – Βασιλικής, η έκθεση σχεδίων και ζωγραφικής της Έλσας Χαραλάμπους με τίτλο PASS age, η οποία επεκτείνεται και στον ισόγειο χώρο του BOOZE με γιγαντιαίες προσωπογραφίες και σχέδια, όπου τα εγκαίνια συνεχίζονται στις 22:00, την ίδια μέρα.

Διαβάστε περισσότερα: PASS age

An-Ophelia Project

An-Ophelia-900Διαδραστική, βίντεο/εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα: An-Ophelia Project

“Παράλληλη ανυπαρξία”

paris1-900Η Myrό Gallery έχει την χαρά να φιλοξενεί την εικαστική εγκατάσταση με τίτλο “Παράλληλη ανυπαρξία” της Καληάνθης Βογδοπούλου, στον χώρο της Βιτρίνας της, και να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της τα οποία θα λάβουν χώρα παρουσία της καλλιτέχνιδος, την Πέμπτη 11 Μαΐου στις οκτώ το βράδυ (20.00).

Διαβάστε περισσότερα: “Παράλληλη ανυπαρξία”

Corpus Futura

corpus1-900Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις οκτώ το βράδυ (20.00) η Myro Gallery σας προσκαλεί στα εγκαίνια της εγκατάστασης Corpus Futura του γλύπτη Στράτου Πάλλα.

Διαβάστε περισσότερα: Corpus Futura

Στο κέντρο του Κόσμου

Kalliopi Lemos 2015H Καλλιόπη Λεμού, μετά από μια σειρά εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στο Λονδίνο, την Κωνσταντινούπολη και στις Πύλες του Βραδεμβούργου του Βερολίνου, όπου παρουσίασε έργα με έντονες αναφορές στη μετανάστευση, τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να ασχολείται με το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την έλλειψη σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα: Στο κέντρο του Κόσμου

Ρέμπελ

rebel2-900Η Myrό Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, κέντρο Θεσσαλονίκης) έχει την χαρά να φιλοξενεί μία site – specific εγκατάσταση της εικαστικού Ρένας Γουμπερίτση στην βιτρίνα της και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στις 20.00.

Διαβάστε περισσότερα: Ρέμπελ

«ROBOT»

robotΤο Πολιτιστικό Στέκι του προγράμματος απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ σας προσκαλεί στην έκθεση κατασκευών με θέμα : «ROBOT» του εικαστικού Γιάννη Δενδρινού.

Διαβάστε περισσότερα: «ROBOT»

Έκθεση κεραμικού κοσμήματος

kosmima-600Η Αναστασία Γεμελιάρη σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικού κεραμικού κοσμήματος που συμμετέχει, μαζί με την Irina Voitenko, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στον πολυχώρο Craftit (Λεωφ. Κηφισίας 232&Κασσαβέτη, Κηφισιά).

Διαβάστε περισσότερα: Έκθεση κεραμικού κοσμήματος

OstPolitik

OstPolitikΤο 3 137 με χαρά συνεχίζει τη συνεργασία του με την πλατφόρμα Create an Accident φιλοξενώντας την έκθεση OstPolitik του Ντίνου Νικολάου (20.11.2013 – 24.11.2013), σε επιμέλεια Ιφιγένειας Παπαμικρουλέα.

Διαβάστε περισσότερα: OstPolitik

Bedrooms

bedrooms1Το metamatic:taf  φιλοξενεί την έκθεση Bedrooms, μια εγκατάσταση των decaARCHITECTURE.

Διαβάστε περισσότερα: Bedrooms

‘PAPIR’ στο Μερκάτο της Χώρας Κυθήρων

IDA LARSENΗ γκαλερί Follow your Αrt οργανώνει έκθεση της εικαστικού Ida Larsen, η οποία δημιουργεί συνθέσεις αποκλειστικά με το χαρτί.

Διαβάστε περισσότερα: ‘PAPIR’ στο Μερκάτο της Χώρας Κυθήρων

Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας Ή Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου

panagiotopoulos-700Ξεκινά η 3η Φάση για το Project Κοινωνικής Τέχνης «Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου» της Ελένης Πολυχρονάτου.

Διαβάστε περισσότερα: Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας Ή Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου

Λευτέρης Τάπας – “Garden”

LefterisTapasΣτην πρώτη του ατομική έκθεση στην Ελλάδα ο Λευτέρης Τάπας * παρουσιάζει μία σειρά έργων από κομμένο χαρτί, πίσσα, γραφίτη, ακρυλικά και σπρέι υπό τον τίτλο Garden.

Διαβάστε περισσότερα: Λευτέρης Τάπας – “Garden”

Το Συλλογικό Αίνιγμα

POLENTAS-PROSKLISIΈκθεση αντικειμένων-κοσμημάτων, που εξετάζει «κυρίαρχες αφηγήσεις» του τόπου και της ταυτότητας. Κάθε αντικείμενο αυτοπαρουσιάζεται σαν ένα αμάλγαμα ανάλογων προοπτικών, που συγχωνεύει πολύπλοκες πραγματικότητες.

Διαβάστε περισσότερα: Το Συλλογικό Αίνιγμα

ScrapLand

ScrapLandΤο metamatic:taf παρουσιάζει την έκθεση ScrapLand η οποία εγκαινιάζεται την Πέμπτη 25 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 26 Μαίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα: ScrapLand

«Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου» ή «Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας»

POLUXRONATOUproject Κοινωνικής Τέχνης της εικαστικού και ιστορικού τέχνης Ελένης Πολυχρονάτου. Για τη δημιουργία ενός νέου τρόπου και

Διαβάστε περισσότερα: «Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου» ή «Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας»

Τα Τρισδιάστατα μοντέλα

kaliviotis 2και οι κατασκευές στον Αμερικάνικο Κινηματογράφο με τον διεθνούς φήμης κατασκευαστή μοντέλων Δημήτρη Καλυβιώτη (Secret Window, "300", Taking lives, Mummy III, Timeline κ.ά.). H SAE Athens διοργανώνει σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης κατασκευαστή μοντέλων και καθηγητή του 3D Animation & VFx της SAE Athens, Δημήτρη Καλυβιώτη την ανοικτή διάλεξη με θέμα "Τα Μοντέλα και οι κατασκευές στον Αμερικάνικο Κινηματογράφο" την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα: Τα Τρισδιάστατα μοντέλα

Δημοσκόπηση

Πρέπει να επιτραπούν τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια;

 

Ημερολόγιο Άρθρων

Απρίλιος 2019
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Πέμπτη, 18 Απρ. 2019 - 15:31:41
 

Newsletter

ΑρχικήΕκθέσειςΚατασκευές Top of Page